Rólunk

Vinyl forradalmárok 

Már régóta foglalkoztatott bennünket a gondolat, hogy a vinyl lemezek iránt megnőtt hazai keresletet, hogyan tudnánk a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni.

Az utóbbi években a vinyl lemezek iránti igény világszerte megnövekedett. Csapatunk tagjai zenészek, koncert szervezők, zenekari managerek, akik saját bőrükön tapasztalták meg, hogy a magyar zenekaroknak milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy vinyl lemez kiadása során. A DIY underground színtérről jövünk. Ez a szívügyünk! Tisztában vagyunk, milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy zenekarnak, ha lemezt szeretne készíteni. 

Legfőbb küldetésünk, hogy a független hazai előadók, zenekarok és kiadók lemezmegjelenését segítsük. Kis mennyiségű nyomás rövid határidővel, kedvező árral, magas minőségben. A Hanaton Music pedig gondját viseli lemezednek a masteringtől kezdve a gyártáson át a terjesztésig. 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Gyártás

Szerelem, elhivatottság, szakértelem!

A vinyl lemez készülhet vágással és préseléssel. Lemez vágássa több hazai cég is foglalkozik, jó áron, magas minőségben gyártanak.  Mi a préselés mellett döntöttünk, részben pótolva a dorogi lemezgyár bezárása után hagyott űrt a hazai lemezgyártásban. 

A lemezek nyomásánál a hagyományos gyártási metódust használjuk, a XXI. századi technológia vívmányit segítségül hívva. Így tudjuk árainkat alacsony tartani, a gyártási folyamaton gyorsítani, hogy lemezeink a lehető legjobb minőséget képviseljék.

Gépeinket házon belül fejlesztjük az iparág nemzetközi szereplőivel szoros együttműködésben. 

Magyar présgépet fejlesztünk osztrák, svéd, svájci és olasz cégekkel közösen.  A szakma nagyágyúinak önzetlen segítsége és sok évtizedes szakmai háttere garantálja, hogy gépeink a leghatékonyabban, és a minőséget szem előtt tartva szolgálhassák ki a hazai zeneipart.