Itt tudod elküldeni nekünk a grafikai és hanganyagokat. Kérjük, mielőtt feltöltöd a file-okat olvasd el a lenti tájékoztatót.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 15 files.
Maximum 900 MB-os file-t tölthetsz fel.


Információk a hanganyag leadáshoz:

wav, vagy aif formátum fogjuk kérni az anyagot, 24 bit (kérjük ne küldjetek 32 bit-es file-t!), min. 44.1 kHz  formátumban
Lehetőség szerint 10 Hz alatt és 16 000 Hz felett vágjátok a felvételt
Stereo image +0,5  és +1 ,0 között
Mélyeknél a szélsőséges effektek mellőzzétek (flanger, chorus)
300 Hz alatti mélyeket monoban
Maximum 22 perc játékidő oldalanként
Oldalanként egy file-ban töltsétek fel a hanganyagot (lehetőleg tömörítve). A file neve az oldallal kezdődjön, pl Axxxx.wav
Limiter / maximizer +/- 0 db
Különösen figyeljetek, hogy ne legyen benne peak!

Információk a grafikai munka leadáshoz:

A grafikai anyagok elkészítéséhez kérjük használjátok sablonjainkat: https://hanaton.hu/sablonok
Kerüljétek a pár százalékos telítettségű (< 10) színátmeneteket, egyéb színátmenetek esetén a 300 dpi-re raszterizált gradienseket küldjetek
Világos színeket ne hagyjátok overprinten (felülnyomás), mindig knockoutra (kiütés) legyen állítva. Ha fehér objektumot overprintre állítjátok, a gép a papír színét próbálja majd “rányomni” a nyomatra, vagyis 0 fedettséget fog nyomtatni (azaz, az így megtervezett grafikai elem nem fog megjelenni a nyomaton. Fekete szöveg esetén ne állíts négy színből álló feketét, és tanácsos a felülnyomást (overprint) beállítani, bár ezt általában 90% telítettség fölött automatikusan elvégzi a gép is.

Layeres PDF-nél (általában Photoshopból mentett) mindig olvaszd össze a rétegeket. Az egymásra helyezett, effektezett layerek hibát okozhatnak ripelésnél. Kitakarhatnak egymásból részeket, illetve megváltozhat az objektum színe az egymás felett lévő rétegeknél.

Ha telített fekete flekket szeretnél nyomatni javasoljuk a c:20 m:20 y:20 k:100 beállítást, de mindenképp konzultáljunk!

Kifutós anyag esetén körbe 3 mm ráhagyást kérünk.

Amennyiben lehet, pdf formátumban kérjük vissza az anyagot, nyitott forrásfájlok kezeléséért (corel, ai, psd) nem vállaljuk a felelősséget.

Nyitott állományokat operátori díj ellenében tudunk feldolgozni. Ezeknél az anyagoknál a használt fontokat és képeket kérlek csatold, vektorgrafikus program esetén a fontokat görbézd le.

A képként leadott anyagok (TIFF, JPEG, PSD) végső méretét kérjük megadni (vágott és kifutó méret), levilágításra szánt anyag esetén a kép legyen CMYK, 300 dpi.

A PS, PDF fájlok leadásával kapcsolatos legfontosabb tundivalók:

  • A PS, PDF beágyazott fontokat tartalmazzon
  • A forrásfájlok mérete egyezzen meg a tényleges vágott mérettel
  • Lehetőleg Level 2-es PS fájlokat kérünk
  • A fájl nevében ne használj ékezeteket
  • Mindig High Quality beállítással mentett PDF-et küldj
  • Minden oldalt, álló pozícióban, nem elforgatva mentsd el
  • Csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban, a felesleges direkt színeket kérjük CMYK színrendszerbe alakítsd át
  • Az anyagokat fekete felülnyomás beállítással világítjuk, ettől eltérő kívánságod, kérlek jelezd!

További kérdésed maradt?

Írj nekünk: